Nieuws Limburg TTL investeert in shop voor truckonderdelen

TTL investeert in shop voor truckonderdelen

TTL investeert in shop voor truckonderdelen

TT PartsTruck Trading Limburg heeft in Houthalen-Helchteren een gloednieuw gebouw gezet waar vanaf begin november onderdelen van trucks zullen verhandeld worden. Onder de naam T.T. Parts zullen doe-het-zelvers, merkonafhankelijke werkplaatsen en eigenaars van oudere voertuigen hier terecht kunnen voor een assortiment van maar liefst 70.000 onderdelen. In de nieuwe shop, gelegen naast Van Gansewinkel, zal de klant dus alle benodigdheden onder één dak kunnen vinden. T.T. Parts beschikt meteen over 7 verkoopadviseurs die hoofdzakelijk actief zijn in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Luxemburg. Voor de winkel alleen is er een bijkomende investering gedaan van 500.000 euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.