Nieuws Limburg TTPE groeit: nieuw magazijn en extra medewerkers

TTPE groeit: nieuw magazijn en extra medewerkers

TTPE groeit: nieuw magazijn en extra medewerkers

Evenementenkantoor To The Point Events heeft een boerenjaar achter de rug. Het bedrijf van Bart Koninckx groeide opnieuw met 20%. Daardoor is er nood aan een extra magazijn en loopt het personeelsbestand verder op.

Limburg heeft een traditie van straffe evenementenkantoren. To The Point Events heeft zich op korte tijd in dat kransje weten te nestelen. Meer nog, uit een rondvraag die ieder jaar in heel België wordt gehouden om te polsen naar de waardering van de klanten, staat het Hasseltse bureau steevast ergens bovenaan.

Die tevredenheid vertaalt zich in groei. “We zijn heel blij dat bestaande klanten steeds opnieuw voor ons kiezen, en we er telkens mooie nieuwe projecten bij krijgen”, zegt CEO Bart Koninckx. “Om ieder jaar met 20% te groeien, moeten we een stevig tempo aanhouden. Maar dat lukt.”

Het brengt met zich mee dat TTPE, zoals de veelgebruikte afkorting luidt, meer ruimte nodig heeft. Op de Corda Campus (Hal A) werd een tweede kantoor gehuurd, om creatieve brainstorms en klantenmeetings te houden. Elders in Hasselt werd een nieuw magazijn gekocht om allerlei materialen op te slaan. “Parallel breiden we telkens ons team verder uit”, aldus Bart Koninckx. “We zijn alvast op zoek naar 2 bijkomende krachten. En oh ja… we hebben ook onze website helemaal vernieuwd!”

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer