Nieuws Limburg Twee nieuwe afdelingen en investering bij BMP

Twee nieuwe afdelingen en investering bij BMP

Twee nieuwe afdelingen en investering bij BMP

Bouwbedrijf BMP Building Services uit Tessenderlo heeft in één klap twee nieuwe afdelingen in het leven geroepen. De experten Tim Voets, specialist in zichtbeton, en Wim Aerts, creatieveling voor Functional Decorations, werden door zaakvoerder Marc Peeters aan het team toegevoegd.

BMP bestaat 30 jaar als bouwbedrijf voor het bouwen, verbouwen en renoveren van industriële en residentiële projecten. Marc Peeters richtte de zaak op in 1987 in Beringen, en breidde stelselmatig uit. In 2017, ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan, werd door plaatsgebrek uitgeweken naar een pand in Tessenderlo. Dat is vandaag alweer te klein. Tegen eind 2019 zal een nieuwe bedrijfshal met 825 m2 magazijnruimte en 200 m2 kantoren geopend worden. Aansluitend zullen er ook nog 5 hallen gebouwd worden van elk 250 m2.

De investering moet onder meer dienen om de extra activiteiten van BMP te huisvesten. Zo werden er twee nieuwe afdelingen opgericht om het totaalaanbod te vervolledigen. De eerste houdt zich bezig met zichtbeton. Tim Voets, expert in deze materie, werd aangetrokken om nog meer complexe betonconstructies te kunnen aanbieden.

Een tweede nieuwe afdeling heet Functional Decorations. Dit is het vakgebied van Wim Aerts, die producten uitwerkt met zowel functionele als esthetische eigenschappen. Voorbeelden zijn slimme plantenbakken of de Smart Flower, een installatie van zonnepanelen in de vorm van een zonnebloem (zie foto).

“Dankzij de opstart van deze nieuwe afdelingen kunnen we steeds beter een antwoord bieden op erg uitdagende bouwprojecten”, zegt Marc Peeters. “Dit jaar gaan we zeker op ons elan verder, met de uitbreiding als kers op de taart.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.