Nieuws Limburg Twee nieuwe winkels voor juwelenkoppel

Twee nieuwe winkels voor juwelenkoppel

Twee nieuwe winkels voor juwelenkoppel

PIP_3368Greetje Lathouwers en Lucien Thijs, zaakvoerders van juwelenzaak Esterella in Lanaken, zien hun business groeien als kool. Deze maand openen ze ineens twee bijkomende vestigingen, in Bilzen en Tongeren. Er komen maar liefst acht nieuwe medewerkers bij.

Analyses van de economische conjunctuur geven het aan: de detailhandel kruipt langzaam uit het dal, wat ook blijkt uit de toenemende investeringen in de retail. Bij Esterella in Lanaken kunnen ze dat beamen. “De nieuwe winkels geven ons de mogelijkheid om het gamma uit te breiden,” zeggen Greetje Lathouwers en Lucien Thijs. “In Lanaken staan juwelen centraal, in Bilzen focussen we op uurwerken, trouwringen en luxueuze fantasiejuwelen en in Tongeren gaan we naar de ‘high-end’-collecties.”

Zowel in Bilzen als Tongeren worden er drie nieuwe mensen aangeworven. De bestaande zaak in Lanaken mag eveneens twee extra collega’s verwelkomen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.