Nieuws Limburg Twee overnames trekken Trixxo over grens van 10.000 man

Twee overnames trekken Trixxo over grens van 10.000 man

Twee overnames trekken Trixxo over grens van 10.000 man

Trixxo Dienstencheques, een belangrijke tak uit de Trixxo-groep van ondernemer Luc Jeurissen, heeft dezelfde activiteit overgenomen van Manpower. Het gaat om 1.065 huishoudhulpen en 30 bedienden die het bedrijf uit Hoeselt vervoegen. Eerder deze week werd ook al Amby Dienstencheques overgenomen van het Kortrijkse Konvert, goed voor nog eens 626 huishoudhulpen en 30 bedienden. Daarmee overschrijdt Trixxo Dienstencheques de kaap van 10.000 medewerkers: een mijlpaal!

Manpower heeft als fullservice hr-dienstverlener ook een grote afdeling voor huishoudhulp met dienstencheques. Er werken, verspreid over het hele land, 1.065 poetsprofessionals en 30 bedienden voor deze tak. In het kader van de expansiestrategie en de al jarenlang gekoesterde ambitie om door te stoten naar een personeelsbestand van 10.000 huishoudhulpen, heeft Trixxo Dienstencheques deze afdeling van Manpower overgenomen. Klanten en medewerkers worden weldra geïntegreerd.

Dat gebeurt ook met Amby Dienstencheques, dat nog eens 626 huishoudhulpen en 30 bedienden aan de groep toevoegt. Hiermee heeft ondernemer Luc Jeurissen zijn target beet om 10.000 werknemers in de dienstencheques aan de slag te hebben. Hij is dan ook bijzonder in zijn nopjes: “Wij zijn enorm vereerd om een bedrijven als Manpower Dienstencheques en Amby te integreren in onze Trixxo-familie. Ze zijn alvast uitgenodigd voor onze familiedag die zaterdag plaatsvindt in de Trixxo Arena in Hasselt en de 4 Plopsa-parken. Met nu 10.000 huishoudhulpen en meer dan 350 bedienden, behoort Trixxo Dienstencheques tot de top 10 van grootste werkgevers en tot de top 3 van de grootste dienstenchequebedrijven in België.”

CEO verlaat het schip
Nog meer Trixxo-nieuws: Nadat ex-vliegenier Jeroen Poesen is gaan vliegen uit het World Pigeon Center (Trixxo Hoeselt), gebeurt nu hetzelfde met Frank Vliegen (foto onder). De CEO van Trixxo Jobs, de uitzendtak van het bedrijf, gaat in onderling overleg andere oorden opzoeken. Onverwacht, want Vliegen kan een uitstekend trackrecord voorleggen bij Trixxo en was één van de steunpilaren in de onderneming. Een verschil in visie op de toekomstige rol die de CEO moet opnemen, zou de oorzaak zijn van de breuk. Maar de verstandhouding blijft goed. Vliegen blijft alvast ter beschikking voor advies rond lopende projecten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kapitein kiest voor Corda

CaptainWork, het nog jonge agentschap dat (vooral via video en social media) klanten bijstaat in hun employer branding en rekrutering,… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.