Nieuws Limburg Tweede leven voor crèmekarren uit Maasmechelen

Tweede leven voor crèmekarren uit Maasmechelen

Tweede leven voor crèmekarren uit Maasmechelen

Ice of Queens, een bedrijf uit Maasmechelen dat over een vloot van ijskarren beschikt, gaat de business diversifiëren. Zaakvoerder Giovanni Donati wil de gekoelde voertuigen inzetten voor andere doeleinden. Zo zullen cateraars of leveranciers van groenten en vlees, de omgebouwde bestelwagens kunnen huren.

Eén en één is twee… Zonder events staan de tientallen ijskarren van Ice of Queens stil. Anderzijds zijn thuisleveringen door de coronacrisis het nieuwe normaal. Cateraars, verenigingen en handelaars die gekoelde voeding aan huis willen leveren, beschikken vaak niet over geschikte transportmiddelen. En dus brengt Ice of Queens vraag en aanbod bij elkaar.

Het bedrijf beschikt over diverse ijskarren in retro-stijl, die outdoor (en indoor) worden ingezet op events. Daarnaast bouwt en verkoopt Ice of Queens ook moderne voertuigen voor ambulante ijsverkopers. Giovanni Donati heeft een eigen vloot van een 40-tal wagens die hij meestal inschakelt in het evenementen-circuit. Maar omdat deze sector volledig is weggesmolten, is hij op zoek gegaan naar een alternatief. Samen met Ilse Organe van Organdipity, een specialist in change management, is de diversificatie naar een breder businesspubliek uit de bus gekomen. Zo zullen de karren worden omgebouwd tot multifunctionele, koelbare bestelwagens. “Ideaal voor thuisleveringen”, aldus Donati.

Eens de corona-epidemie onder controle is, zullen de ijskarren ook voor bedrijfsevents worden verhuurd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.