Francis Harnie (Celis Group), Jan Pulinx (Jacobs Group) en Kevin Van Ryckeghem (Groep Rutten)

Typische Limburgse gastvrijheid bij de Volvo-dealers in onze provincie

De auto-industrie verandert razendsnel. Dealers moeten blijven groeien en zichzelf voortdurend heruitvinden. Dat levert boeiende tijden op in de autosector en de markt. En het creëert ook mooie synergiën, zoals bij de Volvo-dealers Celis Group, Jacobs Group en Groep Rutten.

De vonk sloeg 25 jaar geleden opnieuw over toen twee schoolkameraden, Jan Pulinx en Edwin Geerdink, elkaar toevallig weer tegen het lijf liepen in dezelfde sector. En nu, vele jaren later vormt het nog steeds een mooie Limburgse symbiose en dat respect is uniek in de autosector, waar vooral de klanten de vruchten van plukken.

De Limburgse Volvo-dealers Celis Group, Jacobs Group en Groep Rutten dragen de Volvo-normen en waarden allemaal hoog in het vaandel, wat resulteert in een topservice met een typerende Limburgse warmte en vriendelijkheid. De drie dealers leven vredig naast elkaar en werken zelfs met elkaar samen op vlak van marketing en evenementen. “De drie dealers hebben een gezamenlijk doel voor ogen en dat is de klant overtuigen van Volvo en hen de best mogelijke service te bieden. Ze streven er allemaal naar om dit zo succesvol mogelijk te doen”, klinkt het bij hen.

“Door ervaringen en expertise uit te wisselen, worden hun medewerkers alleen maar beter en worden ze uiteindelijk samen sterker en professioneler. Dit doet elke dealer uiteraard op zijn eigen unieke manier, zonder hun eigenheid te verliezen.”

Ervaring uitwisselen, krachten bundelen

De drie wisselen niet alleen ervaringen en expertise uit, ze bundelen hun krachten ook actief op vlak van marketing en evenementen. Hierdoor kunnen de drie Limburgse Volvo-dealers kwaliteitsvolle inhoud, mooie evenementen en verrassende momenten creëren voor hun klanten.

Celis Group, Jacobs Group en Groep Rutten trachten de kwaliteit en eigenheid van Volvo in Limburg uit te dragen en dat gaan ze ook in de toekomst blijven doen. “Er komen nieuwe modellen aan en er staan heel wat boeiende events en projecten op de planning.”

Laat u verrassen door Volvo en de Limburgse dealers, allemaal op hun eigen unieke manier. Meer info bij de Limburgse Volvo-dealers Celis Group, Jacobs Group en Groep Rutten .

Ontdek hier de lopende aanbiedingen voor professionelen.