Nieuws Limburg UC Belgium wint met feestje voor De Rode Loper

UC Belgium wint met feestje voor De Rode Loper

UC Belgium wint met feestje voor De Rode Loper

Evenementenbureau UC Belgium uit Diepenbeek heeft op de Benelux Event Awards (BEA) een prijs gekregen voor een feestje dat ze hebben georganiseerd voor het 10-jarig bestaan van het VRT-showbizzprogramma De Rode Loper. In oktober vond in de Antwerpse discotheek NOXX ‘de party van het jaar’ plaats, “uiteraard niet zonder een Limburgs accent,” zegt Peter Veekmans van UC Belgium. “Stijn Helsen werd gevraagd om hier zijn eerste defilé te laten plaatsvinden. Zelfs Prins Laurent en Prinses Claire waren hiervoor speciaal naar Antwerpen gekomen.”

De onderscheiding, die woensdag voor zowat 800 genodigden uit de sector werd uitgereikt in C-Mine Genk, is een hele eer voor UC Belgium. “Ook al is het nu de 8ste keer dat we in de prijzen vallen, het doet nog altijd evenveel plezier,” aldus Veekmans.

Het Diepenbeekse bureau is vooral actief op de markt van de ‘corporate events’ en bedrijfsevenementen en dit over heel Europa. Klanten zijn onder meer Nikon, Euphony, Bayer, BASF, Groep Machiels, Jaga, LG Electronics en Ché Magazine.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.