Nieuws Limburg UgenTec en Ontoforce kunnen Belofte van het Jaar worden

UgenTec en Ontoforce kunnen Belofte van het Jaar worden

UgenTec en Ontoforce kunnen Belofte van het Jaar worden

In het kader van de verkiezing Onderneming van het Jaar reikt de Vlaamse Regering ook een prijs uit voor de Scale-up van het Jaar 2018. De finalisten voor de 13de editie zijn zopas bekendgemaakt. Bij de kanshebbers horen Ontoforce (LRM-participatie met vestiging in Hasselt) en UgenTec (idem).

De Vlaamse Regering wil met deze prijs een onderneming ondersteunen die zich duidelijk kan manifesteren als groeier. Een professionele jury, onder het voorzitterschap van
Jurgen Ingels, selecteerde de genomineerden aan de hand van diverse criteria, waaronder het potentieel om in de toekomst Onderneming van het Jaar te worden.

Welke genomineerde het zal halen, wordt aangekondigd op dinsdag 16 oktober. Bij de kanshebbers zijn 2 Limburgse bedrijven: UgenTec is intussen alom gekend als ontwikkelaar van software om snel en eenvoudig medische diagnoses te stellen. De tweede is Ontoforce, een bedrijf (met weliswaar de hoofdzetel in Gent), dat een slimme zoekmachine heeft gemaakt om grote hoeveelheden data te analyseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.