Nieuws Limburg Uitleendienst voor auto’s in Hasselt gestart

Uitleendienst voor auto’s in Hasselt gestart

Uitleendienst voor auto’s in Hasselt gestart

De Franse autoverhuurdienst Drivy is zopas van start gegaan in ons land. De bedoeling is dat particulieren hun voertuig verhuren aan anderen die op dat moment een ritje willen maken. Ook in Hasselt zijn er al een aantal gezinnen in het systeem gestapt.

auto delenMomenteel zijn er zo’n 250 wagens in ons land ter beschikking om te lenen van andere particulieren. Met die stap naar België zet het Franse platform, dat in 2010 werd opgericht, zijn internationale expansie voort.

De dienst heeft onlangs de kaap van 1 miljoen gebruikers gerond. In april haalde de start-up 31 miljoen euro op voor zijn internationale expansie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.