Nieuws Limburg Uitverkocht: race voor Snelste Bedrijf van Limburg

Uitverkocht: race voor Snelste Bedrijf van Limburg

Uitverkocht: race voor Snelste Bedrijf van Limburg

Maar liefst 550 lopers, verdeeld over 20 bedrijven, gaan zondag met elkaar in competitie op de VKW Limburg Bedrijvenloop. “Tegen de verwachting in is deze editie helemaal uitverkocht. Blijkbaar is de nood aan teambuilding en gezonde ontspanning in de buitenlucht erg groot”, zegt Gert Schreurs van VKW Limburg.

In bubbels van 4, met vertrek op vastgelegde tijdstippen: dat zijn de coronaregels van de wedstrijd die zondag plaatsvindt in het kader van Genk Loopt. “We zetten hier al vele jaren onze schouders onder omdat we bedrijven willen ondersteunen in het stimuleren van een gezonde levensstijl bij hun medewerkers en zo ook de teamspirit mee helpen bevorderen”, legt Gert Schreurs uit. “Ook deze overgangseditie, noodgedwongen in een strikt coronaproof jasje, slaat aan bij de Limburgse bedrijven, die duidelijk hunkeren om iets leuks te doen met collega’s die elkaar misschien al lang niet meer gezien hebben.”

Deze loopwedstrijd, waarvan de winnaar zich een jaar lang het Snelste Bedrijf van Limburg mag noemen, is zelfs helemaal uitverkocht. “Met 550 deelnemers zijn alle beschikbare tijdssloten ingenomen”, weet medeorganisator Nele Ghysen van VKW Limburg. “Een onverhoopt succes. Dat de beste moge winnen!”

De 20 bedrijven die een plaatsje op de startgrid wisten te bemachtigen zijn: ACA IT- Solutions; Alro; Aperam; Assign; Selligent; DFW accountants; Esthedentalplus; Exago; EY; Groep Vanhout; Jabil Circuit Belgium; KPMG Law; Lidl Belgium; Luminus; Omnius; Pikon Benelux; Sumitomo Bakelite Europe; Stad Genk; UCLL; ZOL; Quality-Jobs@Work en… VKW Limburg zelf.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.