Nieuws Limburg Uniek certificaat voor G&J Industries (Tongeren)

Uniek certificaat voor G&J Industries (Tongeren)

Uniek certificaat voor G&J Industries (Tongeren)

genj industriesG&J Industries, een familiebedrijf uit Tongeren, dat gerund wordt door Gerard Oben en zijn zonen Jan en Johnny, heeft als eerste betonproducent in België een speciaal Benor-certificaat ontvangen. “Een erkenning van onze kwaliteit, waar we bijzonder fier op zijn,” zegt Johnny Oben.

G&J Industries maakt producten in voorgespannen beton. Het gamma omvat onder meer holle vloerelementen, T-balkjes voor combinatievloeren en holle en volle lateien. Om deze producten legaal op de markt te mogen brengen, is een CE-markering nodig. Dat was een eerste stap voor G&J Industries. Daarnaast heeft het familiebedrijf zopas het Benor-merk ontvangen voor de T-balkjes voor combinatievloeren met balken en potten.

“Een bekroning voor de sterkte en duurzaamheid van onze producten,” aldus de zaakvoerder. “We zijn de eerste in ons land die dit kwaliteitscertificaat ontvangt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.