Johan Pauly

Uniek project stuwt ICT-bedrijf naar recordjaar

Het jonge ICT-bedrijf CollabXpert, gelegen op de Corda Campus in Hasselt, heeft een bijzonder jaar achter de rug. Dat is onder meer het gevolg van een opdracht bij Asap.be, waar 380 laptops volledig werden geconfigureerd naar een nieuwe werkomgeving. "We zijn op onze grenzen gestoten", zegt zaakvoerder Johan Pauly. "In 2020 komen er zeker een aantal mensen bij."

"Het Office2B-project bij Asap was voor ons het eerste van deze grootte-orde", vertelt Johan Pauly. "Met een zeer beperkt team hebben we op een relatief korte periode een hele organisatie overgezet naar een nieuwe, digitale werkplek. Door gebruik te maken van Microsoft Intune waren we in staat om meer dan 380 laptops te herconfiguren met een basislaag software, aangestuurd vanuit de Microsoft-cloudomgeving. Daarnaast hebben we ook gezorgd dat het beheer hiervan veel gemakkelijker verloopt."

"Dit order is voor CollabXpert een mooie referentie om te kunnen groeien. De bedoeling is om in 2020 verder uit te breiden, met onder meer een supportmedewerker en een Microsoft-cloudconsultant. Dat laat toe om onze klanten nog beter te helpen in hun verdere transitie naar een moderne en flexibele werkplek. Via korte sessies zullen we hen gaan informeren over de nieuwigheden in hun omgeving en hoe ze beter, sneller, maar vooral ook veiliger kunnen samenwerken, zowel intern als extern."