Nieuws Limburg Universal Cleaning Company legt boeken neer

Universal Cleaning Company legt boeken neer

Universal Cleaning Company legt boeken neer

Het schoonmaakbedrijf Universal Cleaning Company (UCC) uit Opglabbeek heeft de boeken neergelegd. De nieuwe eigenaar ServiceNet (van Luc Lormans) heeft de klantenportefeuille en 36 medewerkers overgenomen van de curator.

UCC Belgium werd destijds opgericht door ondernemer Spiro Katsoulis, die het bedrijf op korte tijd uitbouwde tot een belangrijke speler op de Limburgse markt. Op het hoogtepunt werkten er 65 mensen, waardoor UCC interessant werd voor potentiële overnemers. Die kwamen er ook: de Holding WCS-Blankers uit het Nederlandse Weert wist Katsoulis te overtuigen om de florerende zaak van de hand te doen.

Maar daarmee was ook de start van het verval ingezet. De Nederlanders kregen het bedrijf operationeel niet aangestuurd zoals voorheen, waardoor de verliezen zich begonnen op te stapelen en de curator uiteindelijk diende in te grijpen. Er werkten nog een 40-tal mensen toen de handdoek in de ring werd gegooid.

Een overzicht met de faillissementen in onze provincie, vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.