selfstorage box de werdt sr jr

Vader en zoon openen nieuwe zaak in Dilsen-Stokkem

Luc en Kristof de Werdt kondigen met trots de opening aan van hun derde Self-Storage. Na Genk en Maasmechelen vind je hun private boxen voor tijdelijke opslag nu ook in Dilsen-Stokkem terug.

Luc de Werdt is gekend als voormalig partner van Deloitte Hasselt. Zijn zoon Kristof werkt in hoofdberoep als projectmanager bij de veelbelovende scale-up Arkite. Samen zijn ze medio 2016 gestart met hun bedrijf Self-Storage, waar bedrijven en particulieren een box kunnen huren om voor korte of langere termijn goederen op te slaan. Na de eerste vestiging aan de Europalaan in Genk en een tweede op industriezone Oude Bunders in Maasmechelen, werd nu een locatie aangekocht op het IQ Park in Lanklaar (Dilsen-Stokkem). De nieuwbouw telt 500m² aan verhuurbare oppervlakte. De units hebben een oppervlakte tussen 2 en 40m².

"Het IQ-Park leek ons een ideale locatie", zeggen vader en zoon. "Ons gebouw is goed bereikbaar. Er zijn in de buurt tal van KMO's actief die zeker extra opslagruimte kunnen gebruiken."

Luc en Kristof de Werdt verklaren het succes van hun businessmodel aan de technologische investeringen. "Wij runnen de zaak helemaal vanop afstand. Er is nooit iemand aanwezig in onze filialen. Onze huurders kunnen het gebouw binnenkomen met een persoonlijke toegangscode. We kunnen mensen ook vanop afstand binnenlaten voor een verkennend bezoek. Intelligente alarmsystemen maken een onderscheid tussen gewenst en ongewenst bezoek, terwijl de vele camera’s alles registreren. Een formule die werkt", besluit het duo, dat met deze nieuwe stap nog duidelijk niet aan het einde van dit verhaal zit.