climatrix viessmann 2

Vaessen vist Viessmann binnen

De vloerverwarming, klimaatplafonds en klimaatwanden die multinational Viessmann in België verkoopt, zullen voortaan door het Dilsense bedrijf Climatrix worden geleverd en desgevallend ook worden geplaatst. Climatrix opent speciaal hiervoor een nieuwe vestiging in Hoegaarden. "Een heel mooie opdracht voor ons", weet zaakvoerder Kim Vaessen.

Het Limburgse familiebedrijf Climatrix, in 2011 opgericht als een merkonafhankelijke speler in de HVAC-industrie, mag Viessmann verwelkomen als nieuwe klant. Kim Vaessen en haar team zullen voor de wereldspeler instaan voor de levering - en desgewenst ook de plaatsing- van lagetemperatuursystemen zoals vloerverwarming, klimaatplafonds en klimaatwanden. Climatrix opent hiervoor een hub in Hoegaarden, waar materialen zullen gestockeerd worden en eigen teams zullen vertrekken naar alle uithoeken van het land.

Christophe Leroy, Managing Director van Viessmann Benelux, is opgetogen over de samenwerking: "Het partnership met Climatrix laat toe dat in heel België totaaloplossingen kunnen bieden aan eindgebruikers, bijvoorbeeld een warmtepomp in combinatie met een afgiftesysteem op lage temperatuur. Daarnaast is deze samenwerking ook voor andere partner-installateurs interessant aangezien ze efficiënt worden ontzorgd met volledige HVAC-systemen die perfect op elkaar afgestemd zijn."

Kim Vaessen, CEO van Climatrix, is dankbaar voor het nieuwe contract: “We zijn uiteraard trots om zo’n grote speler aan onze klantenportefeuille te mogen toevoegen. Dit partnership maakt ons beiden sterker, omdat wij onze onafhankelijkheid behouden én gestaag verder kunnen groeien zonder dat de huidige dienstverlening naar onze klanten in het gedrang komt.”