Nieuws Limburg Van de Kreeke doet 2 overnames in Nederland

Van de Kreeke doet 2 overnames in Nederland

Van de Kreeke doet 2 overnames in Nederland

Bouwbedrijf van de Kreeke uit Halen kondigt de overname aan van 2 kleinere bouwondernemingen in Nederland. Het gaat om Hermans uit Elsloo, actief in de chemiebouw, en Peters uit Sittard-Geleen, dat zich vooral toelegt op onderhoud en renovatie. Een 7-tal medewerkers maken mee de overstap naar van de Kreeke. “Beide overnames passen in onze strategie om te groeien in de speciale technieken die wij als dienstenleverancier voor de bouwsector aanbieden,” zegt gedelegeerd bestuurder Bas van de Kreeke. “Beide bedrijven waren op zoek naar een groter geheel, zodat de administratieve lasten voor de bedrijfsleiders geen belemmering vormen om zich op hun core business te concentreren.”

Van de Kreeke stelt zowat 130 eigen mensen tewerk, verdeeld over de vestigingen in België (Halen) en Nederland (Nuth). De groepsomzet bedraagt zo’n 25 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.