Nieuws Limburg Van de Kreeke doet eensklaps twee overnames

Van de Kreeke doet eensklaps twee overnames

Van de Kreeke doet eensklaps twee overnames

Het familiale bouwbedrijf Habenu-van de Kreeke uit Beringen heeft in het Nederlandse Tegelen twee ondernemingen opgekocht. Met renovatiebedrijf Geurts en installateur Van den Heuvel verbreedt de groep niet alleen het aanbod, maar wordt ook een oplossing gevonden voor de krapte op de arbeidsmarkt.

Bouwbedrijf Geurts renoveert en restaureert panden sinds 1977. Tot het aanbod behoort ook het schadeherstel voor diverse verzekeringsmaatschappijen en het onderhoud voor professionele vastgoedpartijen. Het bedrijf startte als eenmanszaak, maar heeft inmiddels 22 mensen in dienst waaronder eigen timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters, slopers, loodgieters en elektriciens. De tweede onderneming, installatiebedrijf Van den Heuvel, heeft 12 medewerkers en bestaat sinds 1930. Er worden aansluitingen verzorgd voor gas, water, elektriteit en sanitair.

Ron Habets (directeur-aandeelhouder) is blij met de deals: “Met de overnames van bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf Van den Heuvel halen wij als groep erg veel bouw- en installatiekennis in huis. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, vooral van goed geschoolde en ervaren installatietechnici, is het voor onze continuïteit van belang om de juiste bedrijven met de juiste mensen aan onze groep te verbinden. Dat is wat we met deze overnames willen bereiken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.