Nieuws Limburg Van de Kreeke ook goed over landsgrenzen

Van de Kreeke ook goed over landsgrenzen

Van de Kreeke ook goed over landsgrenzen

Bouwbedrijf van de Kreeke uit Halen, met ook vestigingen in onder meer Nuth, Elsloo en Maastricht (sinds begin dit jaar) heeft in 2011 meer winst kunnen maken en de omzet kunnen verhogen. Dat ondanks de moeilijke situatie in de bouw.

Het bedrijf van zaakvoerder Bas van de Kreeke (foto) heeft volgens de gespecialiseerde Nederlandse website wijlimburg.nl, 14% meer omzet gerealiseerd (exacte cijfers zijn niet gepubliceerd maar het gaat volgens eerdere gegevens om zo’n 30 miljoen euro), terwijl de winst is uitgekomen op 118.000 euro. Het bedrijf is iets achteruitgegaan in personeelsleden, van 119 naar 117. Het betreft de cijfers van de Verenigde Bedrijven van de Kreeke in Nuth, daarin zitten enkele dochterondernemingen, zoals het eind 2010 verworven Hermans Elsloo en Peters in Sittard-Geleen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.