Karin Van de Velde

Van De Velde, Zwerts, Desart, Geebelen,…: lees het hier!

En jazeker: het nieuwe magazine van Made in Limburg is netjes afgewerkt en voor u beschikbaar via deze link! We hebben opnieuw een reeks van boeiende leesverhalen voor u gebundeld! De links in onderstaand overzicht leiden je rechtstreeks naar de artikels in kwestie:

- De Top 10 van de afgelopen maand is traditioneel waar het magazine mee opent. Welke artikels werden het meest gelezen? Wat heb je misschien gemist in onze dagelijkse nieuwsbrieven? Dat zie je hier.

- CEO Binnenstebuiten en covergirl is deze keer Karin Van De Velde. De CEO van Callexcell, voorzitter van Voka Limburg én genomineerde voor Ondernemer van het Jaar, vertelt openhartig over haar carrière, haar huidige bezigheden tijdens de lockdown én de toekomstplannen van haar onderneming.

- Frank Zwerts liep tot voor kort vaak in de kijker als directeur van POM Limburg. Sinds hij daar vertrok heeft de serial entrepreneur een waslijst aan nieuwe bezigheden. Maar zijn grote droom, die moet nog gerealiseerd worden... Dat vertelt hij in de rubriek: Hoe zou het zijn met...

- Ooit had hij een bedrijf waar meer dan 200 mensen hun brood verdienden. Na het faillissement behield Rudi Vandromme zijn focus op ondernemen én op zijn vakgebied. "Ja, natuurlijk zou ik nu dingen anders aanpakken", zegt hij in 'Met Vallen en Opstaan'.

- Ten Ten Home Zen, zo heet het nieuwe bedrijf van Patrick en Jenny. Ze zijn gestart met 2 webshops, een pop-up en vooral met heel veel enthousiasme: New Kid on the Block!

- Events zijn er niet meer, dus moeten het even virtueel. Of hybride, zoals de jurering van de prijs Limburgse Ondernemer van het Jaar. Fotograaf Luc Daelemans zwierf door de coulissen en kiekte enkele prominente protagonisten: Limburg voor de lens.

- Waarom gaan Limburgers van start met een eigen zaak, en waarom zeker niet? We vatten de meest spraakmakende conclusies van een uitgebreid onderzoek aan de UHasselt voor u samen in enkele pittige passages. Leestip!

- Ja, de Ambiorixprijs prijkt met veel fierheid in het gebouw van Arte in Zonhoven. Maar het kantoor van CEO Philippe Desart is niet zijn favoriete werkplek. Journalist Dirk Haesevoets zocht hem op, en leverde dit verslag af: Den Buro van de CEO.

- Lang voor de dieren spraken was Jurgen Mangelschots al bezig met wat nu Internet of Things wordt genoemd. Vandaag is zijn bedrijf Strain 2 Data één van de meest spectaculaire groeiers in de technologische sector. We kozen Strain 2 Data uit als Verborgen Parel.

- Yoeri Severy heeft zijn digital agency Yappa al een aardig volume meegegeven. Maar: wat wist je nog niet over de Truiense taartengooier? Wat doet hij zoal in zijn vrije tijd, nu de poorten van Stayen gesloten blijven? Yoeri geeft zich bloot in Out of Office.

- Wie haar kent zal het zeker beamen: Lieze Geebelen is een 'straffe madam'. Geen verrassing dus dat zij deze maand de rubriek 'Zij is de baas' in ons magazine mag sieren. Ze doet er enkele rake uitspraken over vrouwelijk ondernemerschap...

- Het laatste woord krijgt Kurt Meers in zijn maandelijkse column. Het gaat over sumoworstelaars en baseball-knuppels.

Lezen maar!