Van-den-Boer-300×166-1

Van den Boer bouwt nieuw pand in Lommel

De bouw- en vastgoedfirma Van den Boer Concept zal in augustus verhuizen naar een gloednieuw pand op het Kristalpark in Lommel. Er is een investering van zowat één miljoen euro mee gemoeid.

[caption id="attachment_6212" align="alignleft" width="300" caption="Het nieuwe bedrijfspand in Lommel."][/caption]

"Het nieuwe bedrijfsgebouw past bij de ambities van Van den Boer om verder te groeien tot één van de voornaamste spelers op de Noord-Limburgse markt," zegt zaakvoerder Filip Remans, die samen met Dony Van den Boer en Patric Derdaele het bedrijf aanstuurt. "We zijn op korte tijd kunnen doorgroeien naar een omzet van ongeveer 15 miljoen euro. De portefeuille van projecten in uitvoering stijgt dan ook aanzienlijk."

Grote industriële verkavelingen in Lommel en Dilsen-Stokkem
Van den Boer Concept bouwt en verkoopt momenteel zelf appartementen, handelsruimtes, woningen, industriële bedrijfsunits in Overpelt en Lommel. Er zijn ook tal van verkavelingen die momenteel worden doorgevoerd of op de planning staan. "Met de gronden die nu reeds aangekocht zijn, zullen we in de komende jaren ongeveer 150 eenheden bouwen, en dit in alle takken van het vastgoed," aldus nog Filip Remans. "Zo starten we binnenkort met een grote industriële verkaveling van 8 ha in Lommel, en bestaan er in die stad ook plannen voor bijkomende appartementen, woningen en winkels, waarvan een retailproject op een toplocatie." Ook in Dilsen-Stokkem, in de buurt van de zogenaamde 'turborotonde' (KMO-zone Soerveld), zal Van den Boer een nieuwe industriezone van 6,5 ha ontwikkelen, goed voor 50.000 m2 bedrijfsruimte.