Nieuws Limburg Van elektriciteitswerken naar babymassages…

Van elektriciteitswerken naar babymassages…

Van elektriciteitswerken naar babymassages…

Marleen Heusdens, beveiligingsadviseur bij elektrotechnisch installatiebedrijf Maris, maakt een opmerkelijke carrièreswitch. Ze heeft in Maasmechelen de baby-wellness Eau La La Baby Spa overgenomen. “Een droom die in vervulling gaat”, zegt ze.

Van de elektriciteitswerken naar de baby-spa is geen evidente keuze. “Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik zelf de eer en het genoegen om oma te mogen worden”, vertelt Marleen Heusdens. “Dat gevoel was zo ongelooflijk mooi, dat ik hier graag meer mee wilde doen. En met de nieuwe zaak Eau La La Baby Spa kan ik ouders en hun baby een heerlijk familiemoment van stilte en genot bezorgen.”

Het is een formule die snel aan populariteit wint. “Niet onlogisch”, vindt Marleen. “Negen maanden lang groeit de baby veilig en vredig in de buik van de mama. Tijdens het jacuzzimoment ervaart de baby datzelfde gevoel en kunnen de ouders aanschouwen hoe hun baby stapsgewijs in het water tot rust komt. Een intiem moment tussen ouders en baby. Het resultaat? Meer eetlust, een betere werking van de darmpjes en een zachte nachtrust.”

En ook aan de ouders wordt dus gedacht. “We hebben inderdaad ook een formule waarbij de ouders een flesje champagne en wat versnaperingen krijgen”, aldus de nieuwe zaakvoerder. “Zij genieten dus mee. Maar het is toch vooral de baby (van 2 weken tot 9 maanden) die in de watten wordt gelegd. Zeker in de all-informule, waarbij het jacuzzimmoment wordt aangevuld met een massage, een behandeling met producten en een mani- en pedicure.” Ze zullen het rap goed gewoon zijn!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.