Schermafbeelding 2024-02-14 om 00.13.36

Van Havermaet brengt cijferaars soft skills bij

Het multidisciplinaire advieskantoor Van Havermaet gaat de 275 medewerkers van de groep bijspijkeren qua soft skills. Hiervoor worden prof. dr. Pieter Vandekerkhof (UHasselt) en diens co-auteur Marc Beenders (LRM) aangesproken.

Van Havermaet en de auteurs Pieter Vandekerkhof en Marc Beenders kondigen met trots een nieuwe en innovatieve samenwerking aan. Het draait om een unieke focus op de ontwikkeling van soft skills bij alle 275 collega's van het advieskantoor. Het programma maakt deel uit van een uitgebreid intern opleidingsplan van Van Havermaet, waarin in ook diverse interne opleidingen aan bod komen.


Partnerschap voor ontwikkeling

Prof. dr. Pieter Vandekerkhof (Professor ondernemerschap aan UHasselt) en Marc Beenders (Corporate community manager LRM) voeden dit traject inhoudelijk. Het duo bracht samen een boek uit ‘Soft skills in ondernemerschap’, dat tijdens de interactieve workshops als leidraad zal dienen. Het boek bevat vijf specifieke soft skills voor ondernemers en bedrijven: communicatie, creativiteit, growth mindset, teamwerking en attitude. De sessies gaan in maart van start.