Nieuws Limburg Van Havermaet heeft beste personeelsbeleid

Van Havermaet heeft beste personeelsbeleid

Van Havermaet heeft beste personeelsbeleid

De Limburgse HR Award gaat dit jaar naar advieskantoor Van Havermaet. Dat maakte Voka Limburg bekend op de Dag van HRM. De jury looft de winnaar voor de prominente rol die HR binnen de organisatie opneemt en de sterke communicatie daarrond. De andere genomineerden waren ASAP en Zorgbedrijf Sint-Truiden.

“Deze ondernemingen tonen stuk voor stuk dat bedrijven veel aandacht hebben voor hun medewerkers. Zeker in deze onzekere tijden proberen ze door een flexibel HR-beleid de beste omkadering te geven, met oog voor welzijn en ieders talent”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg.

De jury had in haar verslag lovende woorden voor winnaar Van Havermaet: “HR is er niet gewoon ondersteunend, maar een hefboom naar groei. De werking in multidisciplinaire teams wordt aangemoedigd. Het personeelsbeleid neemt ook een adviserende en richtinggevende rol op in functie van wat nodig is voor de klant. Die visie communiceren ze intern en extern overigens erg goed. Het multidisciplinaire karakter zie je overigens ook in hun talent management. Medewerkers kunnen op basis van hun talent extra rollen als coach of innovator opnemen naast hun ‘normale’ dagtaak.”

Juryvoorzitter Ann Verlinden (Infinio) benadrukt ook de sterke dossiers van Zorgbedrijf Sint-Truiden en ASAP. “Die eerste toonde een enorme mate van flexibiliteit in deze corona-tijden. Bij ASAP kijken we dan weer met bewondering naar hoe hun medewerkers zelf hun talenten kunnen ontdekken en hun job daarop kunnen aanpassen.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in andere regio('s)

Meest gelezen in deze regio