Nieuws Limburg Van Moll wordt Boseind na metamorfose

Van Moll wordt Boseind na metamorfose

Van Moll wordt Boseind na metamorfose

De apotheek die in Pelt vele jaren gekend was onder de naam Van Moll is zopas heropend als Apotheek Boseind. De apothekers Véronique Jutten en Bart Heleven zijn, samen hun collega’s Lennert Follon en Petra Lakiere blij dat hun verblijf in een krappe container erop zit en ze hun intrek kunnen nemen in een volledig vernieuwde zaak.

“Al sinds de jaren 90 baatte mijn moeder Apotheek Van Moll uit”, vertelt Véronique Jutten. “Mijn man en ik namen in 2006 de zaak over en verbouwden al eens in 2009. Nu vonden we het tijd om een compleet nieuwe wind door de apotheek te laten waaien, met een nieuwe inrichting, nieuwe website én nieuwe naam. ‘Boseind’ verwijst naar onze ligging. Ons logo en de nieuwe inrichting sluiten daar perfect bij aan. Voor de apotheek werd gebruikgemaakt van een rustig kleurenpalet en veel houtstructuur. En een heuse boom als bijzondere blikvanger!”

De Peltenaren mogen zich verwachten aan heel wat nieuwigheden. “Zo is er een aparte zorgruimte voor acties en vragen waarbij een beetje privacy welkom is”, legt Bart Heleven uit. “Denk maar aan Covid-testing, het aanpassen van orthopedische hulpmiddelen en -op termijn mogelijk- vaccinaties. Verder werd in de apotheek een hightech automaat geïnstalleerd waarmee we in een mum van tijd de benodigde producten uit onze stock tevoorschijn toveren. En binnenkort krijgen we ook een outdoor automaat voor het afhalen van bestellingen en de verkoop van allerlei parafarmaceutische producten, zoals babyvoeding, zwangerschapstests, verzorgings- en hygiëneproducten. Zo kunnen onze klanten ook buiten de openingsuren bij ons terecht.”

Apotheek Boseind is tevens een erkend Zorgpunt voor thuiszorgmateriaal en mobiliteitshulpmiddelen. “Binnenkort verwelkomen we trouwens een nieuwe collega-apotheker”, aldus nog Véronique. “Dan bestaat ons team uit vier apothekers en één bekwame assistente, da’s best wel een unicum”, luidt de conclusie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.