boden van mossel

Van Mossel koopt nu ook Opel Boden in Tongeren en Hasselt

Van Mossel Automotive Group heeft een overeenstemming bereikt met de familie Boden over de overname van de Opel-garages van Boden in Tongeren en Hasselt. De overgenomen activiteiten zullen vanaf 16 oktober geïntegreerd worden in de bestaande Peugeot & Citroën-vestigingen van Van Mossel in Tongeren en Hasselt.

Garage Boden is sinds jaar en dag een gerenommeerde Opel-verdeler in Limburg. “We zijn met Garage Boden uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van mobiliteitsoplossingen", zegt gedelegeerd bestuurder Philip Boden. "Dit zowel voor nieuwe Opels als voor tweedehands voertuigen van alle merken. De Opel-klanten zullen nu geholpen worden door Van Mossel. We willen hen en onze medewerkers hartelijk bedanken voor hun jarenlange vertrouwen. We zijn ervan overtuigd dat ze bij Van Mossel in betrouwbare handen zijn."

De familie Boden stopt nog niet met ondernemen, want naast de Opel-activiteiten is ze ook al meer dan drie decennia actief in autoverhuur. Met een netwerk van meer dan 50 vestigingen met de merken Rent A Car, Enterprise, Alamo & National hebben ze een leidinggevende positie op de Belgische markt. In de toekomst zal Familie Boden haar inspanningen richten op de verdere ontwikkeling en groei van deze verhuuractiviteiten, evenals op het aanbieden van carrosserieherstellingen, die dus beide geen deel uitmaken van deze overname.

Het automerk Opel is voor Van Mossel geen onbekende. In Antwerpen en Limburg telt de groep al 7 Opel-garages. “De overname van Garage Boden is een belangrijke strategische zet om het onze klanten gemakkelijker te maken", zegt Koen Claesen, CEO van Van Mossel België. "Met deze uitbreiding kunnen ze nu alle Stellantis-merken, waaronder Opel, Peugeot, Citroën en Fiat, op één locatie vinden, zowel in Hasselt als Tongeren. We zijn enthousiast en trots om het gepassioneerde team van Boden te mogen verwelkomen in de Van Mossel-familie. De klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde gezichten die ze kennen, maar dan met de toegevoegde kracht van Van Mossel. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”