Nieuws Limburg Van staal naar peer: carrièreswitch voor nieuwe zaak

Van staal naar peer: carrièreswitch voor nieuwe zaak

Van staal naar peer: carrièreswitch voor nieuwe zaak

sybille vanhovePoire & Provence is een gloednieuwe winkel die zopas in Peer officieel de deuren heeft geopend. Eigenaar is Sibylle Vanhove, die haar job als salesverantwoordelijke in de staalsector vaarwel heeft gezegd om zich in dit nieuwe avontuur te storten. “Ik heb het idee opgedaan op vakantie bij mijn schoonbroer, die in de Provence woont,” vertelt Sibylle. “Er zijn ginds zoveel leuke spullen en delicatessen te vinden, die een echt vakantiegevoel naar boven brengen. Ik heb een deal gesloten met een aantal interessante, authentieke producenten, en biedt hun interieurspullen, keukenaccessoires, juwelen en heel wat lekkernijen nu aan in mijn winkel in Peer.”

Met een knipoog naar de Stad Peer, heeft Poire & Provence ook allerlei voorwerpen en voedingsproducten die refereren naar de peer, zoals percello, perenplanken, keramieken peren, perenjenever, perensap, enzovoort. “Met dit assortiment mik ik op toeristen, die hier in de buurt bijvoorbeeld Center Parcs of Snow Valley bezoeken en een streekproduct als geschenk of souvenir willen meenemen,” aldus nog Sibylle Vanhove. “Dit alles gebeurt in een heel knusse, gezellige winkelomgeving. We creëren een huiskamergevoel, met de geuren, kleuren en muziekjes van de Provence. Een to-taal andere job dus dan vroeger, maar de voldoening is straks hopelijk des te groter.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.