Nieuws Limburg Vandebergh klit samen met Gevaco

Vandebergh klit samen met Gevaco

Vandebergh klit samen met Gevaco

vandebergh-advocaat_1Als alle contracten waterdicht zijn opgesteld, zal het advocatenkantoor van Mr. Henri Vandebergh (vroeger Vandebergh-Smeets) op 1 december fusioneren met Gevaco Advocaten uit Beringen.

Henri Vandebergh geldt als een absolute autoriteit in het fiscaal recht. Hij heeft tal van gezaghebbende publicaties achter zijn naam. Zo verscheen recent nog zijn “geactualiseerd handboek inzake BTW” bij de uitgeverij Larcier. Hij was ook vele jaren docent aan de Fiscale Hogeschool in Brussel.

Deze expertise wordt toegevoegd aan de bestaande sectie fiscaal recht binnen Gevaco. Dit is vandaag al één van de pijlers binnen het fullservice kantoor, dat vroeger als Geyskens-Vandeurzen door het leven ging. “Deze diepgaande versterking kadert perfect in ons streven naar doelgerichte groei,” aldus vennoot Jan Swennen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.