Nieuws Limburg Vandereyt haalt directeur weg bij Jessa

Vandereyt haalt directeur weg bij Jessa

Vandereyt haalt directeur weg bij Jessa

Marc Maes (45) is aangesteld als de nieuwe Directeur Uitvoering bij bouwbedrijf Vandereyt Bouw en Renovatie uit Hasselt. Maes komt over van het Jessa Ziekenhuis, waar hij als ingenieur 9 jaar lang nauw betrokken was bij alle bouw- en renovatieprojecten. Daarvoor verdiende hij zijn strepen bij Betonac (2 jaar) en Kumpen (10 jaar).

marc maes“Onze bijzondere groei van de laatste jaren in uitdagende omstandigheden, maakte het noodzakelijk om iemand met veel ervaring in alle aspecten van grote bouwprojecten aan te stellen,” zegt stelt Miguel Vandereyt.”Marc is de Limburgse primus op dat vlak, zodat we heel blij zijn om hem in ons team te mogen verwelkomen.”

En ook Marc Maes zelf is heel enthousiast: “Ik zie het voornamelijk als mijn taak om de motor te laten blijven draaien in de opmerkelijke groei van Vandereyt,” zegt hij. “Als aannemer van projecten bij Jessa heb ik hun kwalitatieve werkwijze kunnen ervaren, en daarom ben ik blij daar nu zelf aan te kunnen bijdragen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.