Nieuws Limburg Vanderhoven schiet door naar hoogste niveau

Vanderhoven schiet door naar hoogste niveau

Vanderhoven schiet door naar hoogste niveau

Eleven E is de naam van een gloednieuw restaurant op de bovenste verdieping van de PXL-studententoren in Hasselt. Directeur Ben Lambrechts heeft niemand minder dan voormalig sterrenchef Danny Vanderhoven kunnen strikken om ‘op het allerhoogste niveau’ het skyline-restaurant te gaan uitbaten.

De schitterende toren met moderne studentenkamers en ontspanningsfaciliteiten werd onlangs opgeleverd door Xior. Helemaal bovenaan werd een prachtige vergader- en feestlocatie voorzien. Hogeschool PXL mocht er al regelmatig prominente gasten ontvangen. Omdat de meeste studenten in het weekend naar huis zijn, en de skylounge dan geen werkgerelateerde boekingen heeft opstaan, zal de verdieping nu als restaurant worden uitgebaat in het weekend.

Onder de naam Eleven E, een verwijzing naar de Elfde Liniestraat, zal chef Danny Vanderhoven vanaf 15 oktober de culinaire specialiteiten op smaak brengen. “Toen Ben Lambrechts mij vroeg, heb ik niet lang moeten twijfelen”, zegt hij. “De locatie is ronduit fantastisch en de omstandigheden zijn ideaal. Ik heb de laatste tijd tal van aanbiedingen langs mij neergelegd omdat ze te groot en te bombastisch waren. Maar met Eleven E kan ik mijn eigen richting uit voor een select publiek. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20 personen, wat mij tijd en ruimte geeft om de gerechten tot in de perfectie te vervolmaken. Tegelijk kan ik zo ook het persoonlijk contact met de bezoekers behouden.”

Ben Lambrechts is blij: “We zijn oprecht tevreden dat we Danny aan boord kregen. Ondanks zijn drukke agenda kregen wij hem toch overtuigd om zijn culinaire talenten in Hasselt op te dienen. Danny zijn visie ligt ook volledig in lijn met wat wij als hogeschool willen uitdragen: kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. We starten in eerste instantie voor drie maanden en kijken dan hoe we verder gaan.”

Reserveren kan nu al via deze link.

Reageer op dit bericht

Reacties

Eddy H. 2022-10-04 15:21:52

Heel veel succes Danny, met jou kwaliteiten uit het verleden komt dat zeker goed, tot binnenkort.

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.