Nieuws Limburg Vandersanden neemt SBS Rotselaar over

Vandersanden neemt SBS Rotselaar over

Vandersanden neemt SBS Rotselaar over

Steenfabrieken Vandersanden uit Bilzen heeft de producent van prefab binnenmuren SBS (Snel Bouw Systemen) uit Rotselaar overgenomen. Onder de nieuwe productnaam C-Wall zullen de muren voortaan op de markt worden gebracht. SBS werd opgericht door de firma Vandenbempt, die startte met de voorgemetselde muren te laten maken in Portugal, uiteraard volledig conform de plannen van de Belgische klanten. Onder meer dankzij de snelle leveringstermijnen, de uitstekende akoestische eigenschappen van de muren en de interessante prijsvoorwaarden, kreeg Vandersanden interesse in dit succesproduct.
Nadat Vandersanden met E-Brick al eerder een oplossing voor prefab gevelelementen op de markt bracht, wordt nu dus het hele gamma van stenen binnen- en buitenmuren in dezelfde groep aangeboden. De business-unit van C-Wall wordt geleid door Guy Jans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.