Nieuws Limburg Vanderstukken verhuist hele groep naar Diepenbeek

Vanderstukken verhuist hele groep naar Diepenbeek

Vanderstukken verhuist hele groep naar Diepenbeek

VDS Invest Group, de bedrijvengroep van Breeënaar Armand Vanderstukken, heeft 1,5 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuw bedrijfsgebouw in Diepenbeek. De groep, waartoe onder meer Aquatec Vochtbestrijding behoort, was vroeger in Hasselt gevestigd.

Het is door plaatsgebrek dat Armand Vanderstukken het pand van Schoeffaerts Afwerking & Interieur aan de Duifhuisweg in Diepenbeek heeft gekocht. Er werd een grondige renovatie doorgevoerd om het interieur af te stemmen op de noden van de nieuwe eigenaar. Zo is er een ruimte ingericht om demonstraties en opleidingen te geven voor architecten, projectontwikkelaars en andere bouwspecialisten.

Naast Aquatec Vochtbestrijding (top 3 in België) biedt het nieuwe hoofdkantoor plaats aan de bedrijven Humisec, Ventaria en Ecodry, die overkoepeld worden door VDS – Invest Group van ondernemer Armand Vanderstukken. De verhuizing komt op een historisch moment aangezien de onderneming precies 25 jaar bestaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.