festival da copa

Vanheusden verbindt vips via voetbal

Het is eens wat anders: een grote vip-ruimte waar tot 300 zakelijke relaties kunnen netwerken terwijl ze naar het EK Voetbal kijken op een megascherm. Dat is een onderdeel van het grote BYD Festival da Copa, dat op het Hasseltse Kolonel Dusartplein georganiseerd wordt door eventkantoor 3vents.

Het wordt stilaan een traditie tijdens de WK's en EK's Voetbal: het Festival Da Copa, een groot supportersdorp in Hasselt, waar duizenden Duivelsfans de matchen op een groot scherm (van 122 m²) kunnen bijwonen. Organisator 3vents, het bedrijf van Birger Vanheusden, heeft voor de editie van juni automerk BYD aangetrokken als naamsponsor én een groot vip-gebeuren rond het festival opgezet.

"Speciaal om de Limburgse bedrijfswereld te plezieren, zullen we een exclusieve vip-tent inrichten", vertelt Birger Vanheusden. "Hier moeten zaken en plezier hand in hand gaan. Het is ons antwoord op de vraag van bedrijfsleiders en ondernemers naar vernieuwende mogelijkheden om te netwerken in een sfeervolle setting. Het doel is niet alleen om niet een onvergetelijke EK-beleving te bieden, maar ook een platform te creëren waar zakelijke leiders en ondernemers kunnen samenkomen om waardevolle connecties te maken. Dat doen we trouwens niet alleen tijdens het festival. Ook in de aanloop ernaartoe verbinden we onze community, in samenwerking met partners als netwerkorganisatie Net’s Work, basketbalploeg Hubo Limburg United en volleybalclub Greenyard Maaseik."

Op dagen dat er géén bal te zien is op het EK, zullen er trouwens nog andere activiteiten opgezet worden in het supportersdorp. Zo speelt Alex Agnew er op 3 juli de laatste voorstelling van zijn comedytournee en wordt de Vlaamse feestdag er gevierd tijdens Z(w)ing in Hasselt.