Nieuws Limburg Vanreusel koopt Hollandse krokettenkoning

Vanreusel koopt Hollandse krokettenkoning

Vanreusel koopt Hollandse krokettenkoning

Snackfabrikant Vanreusel uit Hamont-Achel heeft in Aalsmeer de sectorgenoot Oma Bobs overgenomen. De nieuwkomer in de groep produceert met 25 mensen allerlei kroketten en bitterballen. Door de transactie verruimt Vanreusel het aanbod en het marktaandeel in Nederland.

Vanreusel is één van de voornaamste producenten van frituursnacks in ons land. De familiale aandeelhouders verkochten vorig jaar 51% van het bedrijf (Beltaste Hamont NV) aan investeringsfonds Ergon. Daarmee is tevens een ambitieus groeitraject in werking gezet. Onderdeel daarvan is overname van Oma Bobs, een producent van kroketten en bitterballen voor de horeca en groothandel.

Met de overname stijgt het totaal aantal vaste medewerkers over 150. De Belgische vennootschap alleen realiseert een jaarlijkse omzet van zo’n 45 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.