Nieuws Limburg Vanreusel wil lekkers van Beckers

Vanreusel wil lekkers van Beckers

Vanreusel wil lekkers van Beckers

De Hamontse snackproducent Vanreusel heeft zijn oog laten vallen op concullega Beckers, die een productie-eenheid heeft in Bocholt. Dat schrijft De Tijd. Beckers staat sinds kort te koop. Eigenaar Wessanen hoopt tot 65 miljoen euro te krijgen voor het bedrijf dat bekend staat als ‘de uitvinder van de frikandel’.

Vanreusel BurgerAan De Tijd zegt CEO Paul-Emanuel Vanreusel dat groei alleen nog mogelijk is via overnames, omdat de markt van de frituursnacks stagneert. Een overname van Beckers zou interessant zijn voor de naambekendheid (nummer twee in Nederland na Mora) en voor het feit dat Beckers ook in de retail verkoopt, wat Vanreusel vandaag niet doet.

Vanreusel telt 150 werknemers in Hamont en nog eens 70 in Hongarije (om satés te prikken). Het haalt een omzet van 44 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.