Voor 3 miljoen nieuwigheden in Hasselts hotel
Ruim 3 miljoen euro heeft Holiday Inn uitgegeven om het bekende hotel aan de Hasseltse Kanaalkom te vernieuwen. Na 32… Lees meer
De Limburgse producent van diepgevroren (frituur-)snacks Vanreusel gaat dit jaar nog een miljoen euro investeren in de uitbreiding van zijn koelcellen. Dat is nodig om de groei van het bedrijf te kunnen opvangen, zo heeft de bedrijfsleiding bekendgemaakt. Vanreusel Snacks is een meer dan bekende naam bij de zowat 5.000 frituuruitbaters van ons land. “De frituursnacks blijven ook onze hoofdactiviteit”, zegt algemeen directeur Paul-Emmanuel Vanreusel, die samen met zijn neef Roel de derde generatie in het familiebedrijf vertegenwoordigt.
Vanreusel levert de snacks via de groothandel aan de frituuruitbaters. “Het is een stabiele markt, we kijken daarom uit naar andere segmenten.” Zo lonkt Vanreusel in de richting van andere voedingsbedrijven en restaurateurs. “We denken bijvoorbeeld aan de worsten voor de worstenbroodjes van de bakker”, aldus Paul-Emmanuel Vanreusel.
Koelcellen
Om de bestendige groei van de jongste jaren te kunnen vasthouden, wordt daarom dit jaar nog één miljoen euro gestopt in 2.000 m² aan extra koelruimte.
Vanreusel’s Snacks haalt een geconsolideerde omzet van zo’n 34 miljoen euro. Dat is met inbegrip van de Hongaarse dochter Flema, geleid door Lukas Vanreusel. Daar worden de arbeidsintensieve aanprikproducten (satés) gemaakt. Vanreuselt telt 160 medewerkers in ons land en 60 in Hongarije.
DC/K.Me
Ruim 3 miljoen euro heeft Holiday Inn uitgegeven om het bekende hotel aan de Hasseltse Kanaalkom te vernieuwen. Na 32… Lees meer
Bij de voorstelling van de nieuwe Michelingids is restaurant Aurum van chef Gary Kirchens bekroond met één ster. Een fantastische… Lees meer
Sterrenchef Luc Bellings stopt met gastronomie. Hij wil wat meer tijd gaan doorbrengen met familie en vrienden. Daarom heeft hij… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen