Nieuws Limburg Vansichen trekt naar wafelfabriek

Vansichen trekt naar wafelfabriek

Vansichen trekt naar wafelfabriek

Vansichen Linear Technology, gespecialiseerd in technologie voor lineaire bewegingen, verhuist in het najaar van 2023 naar een nieuwe locatie in Hasselt. De oude wafelfabriek in Kiewit werd volledig gerenoveerd en aangevuld met een nieuwbouw, waardoor het project van het Limburgse familiebedrijf op een investering van 4 miljoen euro strandt.

Vansichen is gespecialiseerd in componenten voor lineaire techniek en ontwerpt ook zelf systemen in deze nichemarkt. Doorheen de jaren werd het gamma uitgebreid met gantry’s en robottracks. Sinds 2008 bevindt de uitvalsbasis van Vansichen zich aan de Grote Ring van Hasselt, maar daar is door de aanhoudende groei de ruimte nu te beperkt.

Nadat 3 jaar geleden het magazijn al werd verhuisd, was er een zoektocht aan de gang naar een nieuwe locatie voor zowel kantoren als magazijn. Die werd gevonden in de Kiewit (Bedrijfsstraat). Een oude wafelfabriek maakt er plaats voor opslag- en productieruimte, en voor nieuwe kantoren van 1.200 m² groot zijn. Zo heeft Vansichen de mogelijkheid om van 25 naar 40 medewerkers te kunnen groeien. Met het totale project is een investering van ongeveer 4 miljoen euro gemoeid. De verhuizing is voorzien voor het najaar van 2023.

Reageer op dit bericht

Reacties

Wim V. 2022-11-15 16:28:24

Proficiat aan de familie Vansichen. Een mooie toekomst ligt in het verschiet voor zowel de 'oude' als de nieuwe generatie. En vooral voor de 'huidige' en toekomstige medewerkers die hun innovatieve kunnen mogen presenteren in een prachtige omgeving. Succes. Wim

Guido V. 2022-11-15 09:52:35

Proficiat en veel succes.

Dirk D. 2022-11-15 09:16:50

Proficiat Maxim. Uw hard werken en doorzettigsvermogen heeft een mooi resultaat opgeleverd .Nog veel succes voor heel de familie en alle medewerkers .

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.