de vis factorij 22

Vaste vestiging voor vis in Vlijtingen

Na een probeersel met een mobiele stand, heeft Levenstond Seafood een permanente viswinkel geopend in Riemst. Onder de naam De Vis Factorij is een gedeelte van de verwerkingsfabriek omgebouwd tot een hypermoderne shop.

Levenstond Seafood is het bedrijf van Axel Verberckmoes en Gianne Levenstond. De afgelopen maanden heeft het visverwerkende bedrijf heel wat veranderingen ondergaan. Zo werd de band met Vandermaesen doorgeknipt en een nieuwe samenwerking aangegaan met Mario Vleugels van Agora Culinair. Het resultaat is een eigen formule van detailhandel in allerlei viswaren. De eerste in het gloednieuwe concept opende woensdag in Riemst onder de naam De Vis Factorij. "Het is werkelijk een state-of-the art fish shop, waarin we een totaalassortiment van seafood, traiteurproducten en specialiteiten aanbieden", zegt Axel Verberckmoes.

Het lijkt logisch dat er nog meer vestigingen voor de eindklant zullen komen volgens de nieuwe formule. Eerder was al het failliete Arijs overgenomen en omgedoopt tot De Vis Factorij.