Vastgoed C

Vastgoed C strijkt neer in Maasmechelen

Het jonge makelaarsbedrijf Vastgoed C van ondernemer Didier Capelle zet de veroveringstocht in Limburg verder. Als zesde locatie is gekozen voor Maasmechelen, waar de ervaren makelaar Michel Crijns de troepen zal aanvuren.

Vastgoed C is een relatief jonge speler op de vastgoedmarkt. Ondernemer Didier Capelle wist -onder meer door een aantal overnames- intussen al 5 vestigingen in het leven te roepen: Hechtel-Eksel (waar ook het hoofdkantoor is), Zonhoven, Lanaken, Bocholt, Pelt. Om de provincie nog breder te bedienen, komt er nu in Maasmechelen een zesde vestiging bij. Ook daar zal worden ingezet op zowel verkoop, verhuur, advies als nieuwbouw.

Als trekkende kracht voor de regio Maasmechelen werd Michel Crijns aan boord gehaald. Michel de Maasmechelse makelaar, brengt heel wat ervaring binnen. Zo had hij 12 jaar lang een eigen kantoor in Genk. "Maar ik zocht na al die jaren terug een frisse wind, een nieuw hoofdstuk", zegt hij. "En zo ben ik via mijn boekhouder bij Didier Capelle terechtgekomen. Hij zei dat ik eens met hem
moest spreken. (lacht) En hij bleek gelijk te hebben. Al na 5 minuten voelde ik een klik.
Didier heeft een enthousiasme dat aanstekelijk is en een passie die eraf spat. Ik was direct gemotiveerd door zijn manier van zaakvoeren. Dat geeft goesting. En ook in de rest van het het Vastgoed C-team merk je die energie. De vonk is aanstekelijk.”

Didier Capelle is tevreden: “Ik ben bijzonder fier op deze stap in onze groei. Met Michel in ons team komt er opnieuw een brok ervaring bij om ook in Maasmechelen en omstreken mensen blij te maken en hun vastgoeddromen te laten uitkomen.”