Nieuws Limburg Veldeman renoveert prestigieus ski-hotel

Veldeman renoveert prestigieus ski-hotel

Veldeman renoveert prestigieus ski-hotel

Glocom Projects, de projectafdeling van Veldeman Group, gaat het interieur renoveren van de toren van het befaamde Badrutt’s Palace Hotel in Sankt-Moritz in Zwitserland. Eerder renoveerde Glocom projects ook al de hotellobby van het vijfsterrenhotel.

Glocom Projects begon twee jaar geleden aan de renovatie van de lobby en de zesde verdieping. Nu is de achtste verdieping aan de beurt en de opties voor de andere verdiepingen werden al ondertekend. Het totale project zal voor ruim 2,5 miljoen euro bijdragen aan de omzet van het bedrijf.

Het Badrutt’s Palace Hotel is een van de meest prestigieuze hotels in het mondaine Sankt-Moritz. De familie Badrutt wordt in Zwitserland trouwens aanzien als de uitvinders van het wintersporttoerisme. De verdieping die straks wordt gerenoveerd, bevatte ook de kamers die jarenlang werden gehuurd door de wereldberoemde fotograaf Gunter Sachs, telg van een geslacht van industriëlen en ex-echtgenoot van Brigitte Bardot.

Later zal Glocom ook het Gstaad Palace Hotel renoveren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.