Nieuws Limburg Vera Van Doninck verlaat Nocus

Vera Van Doninck verlaat Nocus

Vera Van Doninck verlaat Nocus

Vera Van Doninck, General Manager van het Hasseltse communicatiebureau Nocus (Kaai 16) gaat op zoek naar een andere uitdaging. “Na 6 boeiende en leerrijke jaren heb ik besloten om meer ademruimte te geven aan Nocus,” zegt ze. “De reclamemarkt blijkt permanent veranderd sinds de crisis. De conjunctuur mag zich dan wel gestabiliseerd hebben, het resultaat blijft dat marges kleiner dan ooit zijn geworden.

Voor Nocus wil dat zeggen dat er een nieuwe positionering nodig is. En ja, zelfs aanpassing van het agentschapsmodel. Dit zal echter wel met een kleiner team moeten. De huidige structuur is te zwaar om ‘lean & mean’ te zijn. Ik ben van mening dat Nocus nu meer behoefte heeft aan goede operationele mensen dan aan een General Manager naast Nick (Decrock, eigenaar van Nocus, nvdr). Ik kies er dan ook voor om ruimte te geven aan deze mensen. En dit vanaf 1 mei.”

De zaakvoerder zelf kadert het vertrek van Vera Van Doninck in een blogpost, waarin hij de veranderingen in de markt verduidelijkt en de wijst op de noodzaak van zijn bedrijf om hier op in te spelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.