Nieuws Limburg Veranderende autofiscaliteit vanaf 2023: zo blijft u maximaal genieten

Veranderende autofiscaliteit vanaf 2023: zo blijft u maximaal genieten

Veranderende autofiscaliteit vanaf 2023: zo blijft u maximaal genieten

Het eindejaar is in zicht en dat betekent ook de start van de saloncondities. Bij Groep JAM wordt het een salon om nooit te vergeten. Wist je trouwens dat het fiscaal interessant is om nog voor de start van 2023 te investeren in een plug-in hybride of 100 procent elektrische Mercedes-Benz?

Wellicht heeft u het ondertussen al gehoord. De autofiscaliteit voor plug-in hybrides daalt drastisch vanaf 2023 voor bedrijven. Vanaf 1 januari wordt de fiscale aftrekbaarheid van brandstofkosten gehalveerd en later, vanaf 1 juli 2023, daalt de aftrekbaarheid van de wagen in kwestie stapsgewijs tot 0 procent in 2028.

Maar er is ook goed nieuws. In december kan u bij Groep JAM nog profiteren van 100 procent aftrekbaarheid én een extra salonkorting tot 3.000 euro. Hierdoor kan u nog jarenlang genieten van de maximale aftrekbaarheid, maar ook van een mooie korting bij uw bestelling. Onze plug-in hybrides en elektrische modellen bieden u het luxueuze comfort en de rijkwaliteiten die u van Mercedes-Benz verwacht. Ontdek ze nu en geniet van de saloncondities bij Groep JAM.

Ontdek het rijden van de toekomst

Elektrisch, plug-in hybride of thermisch: uw nieuwe Mercedes-Benz verwent u met ongeëvenaarde moderne luxe – een beleving voor al uw zintuigen. Geniet met de ENERGIZING COMFORT-programma’s van pure wellness en ontdek de magie van het Burmester® audiosysteem met DOLBY ATMOS®. Ga voor een totaalbeleving door de Digital Extra’s die uw Mercedes-Benz nog luxueuzer en gesofisticeerder laten aanvoelen en ontdek het rijden van de toekomst.

Deze salonperiode krijg je bij een Mercedes-Benz S-Klasse of EQS Berline uit stock een gratis Complete Care service of een extra stockbonus tot 2.500 euro. Dit all-in-one servicepakket dekt de kosten voor alle geplande onderhouden en herstellingen, inclusief Mercedes-Benz Originele onderdelen onderhevig aan normale slijtage en pechbijstand.

Met plezier verwelkomen we u nu al in onze showrooms. Ontdek onze saloncondities en kom bij voorkeur op afspraak langs voor fiscaal advies.

 

Groep Jam is een erkend concessiehouder en servicepunt van Mercedes-Benz met vestigingen in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.