Nieuws Limburg “ Verfijnde gastronomie met producten uit de streek”

“ Verfijnde gastronomie met producten uit de streek”

“ Verfijnde gastronomie met producten uit de streek”

“We hebben onze ups en down gekend”, zegt chef-kok van restaurant De Weijers Hoeselt. “Omdat we niet bij de pakken bleven zitten, was 2009 voor ons het beste jaar ooit.” “Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in de restaurantsector. Enkele jaren geleden wisselden kalme en drukke periodes elkaar af. Verder zijn we nog meer gaan werken met producten uit eigen streek: van Belgisch vlees en gevogelte tot boter, melk en zuivel, rechtstreeks van bij de boer. Op die manier betalen we minder en zijn we zeker van de kwaliteit.” De Weijers Hoven wil creatief uit de hoek komen. Ik doe niet mee aan nieuwe hypes, maar streef op mijn eigen manier originaliteit na. Ik probeer klassieke recepten om te toveren tot hedendaagse verfijnde streekgastronomie.” De Weijers Hoven, Melleveldstraat 4, 3730 Hoeselt, www.deweijershoven.be i

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.