Creneau tekent Cordaat on the Beach
Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer
“We hebben onze ups en down gekend”, zegt chef-kok van restaurant De Weijers Hoeselt. “Omdat we niet bij de pakken bleven zitten, was 2009 voor ons het beste jaar ooit.” “Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in de restaurantsector. Enkele jaren geleden wisselden kalme en drukke periodes elkaar af. Verder zijn we nog meer gaan werken met producten uit eigen streek: van Belgisch vlees en gevogelte tot boter, melk en zuivel, rechtstreeks van bij de boer. Op die manier betalen we minder en zijn we zeker van de kwaliteit.” De Weijers Hoven wil creatief uit de hoek komen. Ik doe niet mee aan nieuwe hypes, maar streef op mijn eigen manier originaliteit na. Ik probeer klassieke recepten om te toveren tot hedendaagse verfijnde streekgastronomie.” De Weijers Hoven, Melleveldstraat 4, 3730 Hoeselt, www.deweijershoven.be i
Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer
Ondanks de sluiting van de horeca wil Ralf Berendsen, chef van 2-sterrenrestaurant La Source in La Butte aux Bois, niet… Lees meer
Hoe zou het zijn met... chef Danny Vanderhoven? Goed nieuws! Na een tijdje sterren te zien is hij na een… Lees meer
Donderdag is zittingsdag voor de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Hasselt. En daar werden in tegenstelling tot vorige week, opnieuw een aantal… Lees meer
Ben Bijnens is de nieuwe VP Operations - General Manager van Coca-Cola in Noord-Europa. De Wellenaar is niet de eerste… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen