Dome+Deco+’22_2060

Verheyen brengt luxueuze warmte van Dilsen naar Parijs

Het Limburgse interieurlabel Dôme Deco van ondernemer Stefan Verheyen, opent op 11 mei een concept store in het centrum van Parijs. "Waarom? We willen aanwezig zijn waar de kosmopoliet het liefst vertoeft: de hotels waarin ze verblijven, restaurants waar ze dineren, maar ook de thuisomgeving die ze weten in te richten met de nodige warmte", zegt Verheyen.

Het is in de Rue du Faubourg Saint-Honoré dat mondaine en mondiale klanten kunnen kennismaken met interieurstoffen, accessoires, meubels en andere materialen om een unieke uitstraling te verzekeren. "Na Antwerpen en de Belgische kust, zijn we klaar om onze interieurconcepten te tonen aan eindklanten met internationale allures", zegt Stefan Verheyen. "We trekken naar The City of Love, en dat is niet toevallig. Ons persona gaat hand in hand met de typische Parisienne. De kosmopolitische stijl van onze concepten zijn gegeerd in Parijs. De zachte texturen en kleuren in onze collectie stralen een zekere warmte en intimiteit uit. Snuggles and dreams... in een stijlvolle luxe, die zowel trendy als tijdloos is. Dat is Dôme Deco, en dat matcht perfect met de Parijse stijl."

Stefan Verheyen heeft een duidelijke doelgroep voor ogen die hij in Parijs wil bereiken: "De kosmopoliet, die met een focus op de mooie dingen des levens, wil geïnspireerd worden. Reizen, cultuur en verfijning staan hierbij centraal. En dan moet je als merk aanwezig zijn op de plaatsen waar deze klant het liefst vertoeft: de buurt van zijn favoriete hotels, de beste restaurants, de mooiste winkels en de chique herenhuizen die met de nodige warmte willen ingericht worden. Dat tikkeltje meer dus: dat maakt het verschil." Parijs is gewaarschuwd!