Nieuws Limburg Verschil in visie drijft Neut en Cegeka uiteen

Verschil in visie drijft Neut en Cegeka uiteen

Verschil in visie drijft Neut en Cegeka uiteen

Paul Cornelisse, Christofh NeutChristoph Neut, de afgelopen vier jaar Managing Director van Cegeka Vlaanderen en Chief Commercial Officer van Cegeka Group, gaat andere oorden opzoeken. Eigenaar en CEO André Knaepen maakte het nieuws bekend.

“Christoph heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooie groeicijfers van Cegeka,” stelt André Knaepen. “Ik ben hem dan ook bijzonder dankbaar voor zijn inzet. Cegeka komt nu in een nieuwe fase terecht. Een verschil in visie over de verdere uitbouw heeft tot deze gezamenlijke beslissing geleid.”

“Het was een leerrijke ervaring om Cegeka te transformeren naar een echt Europees groeibedrijf,” verklaart Neut van zijn kant. Zijn functies worden voorlopig ingevuld door André Knaepen en een aantal landelijke verantwoordelijken binnen Cegeka Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.