Vertaalbureau Atrado verhuist naar Ikea

Vertaalbureau Atrado uit Hasselt verhuist vanaf begin mei naar het nieuwe winkelcomplex van Ikea in Hasselt. “We waren wegens plaatsgebrek al een tijdje op zoek naar een nieuw kantoor,” aldus zaakvoerder Stefan Vanluyten. “Maar het bleek niet zo makkelijk om een écht leuke locatie voor onze medewerkers te vinden. Bovendien wilden we dichter bij onze zakelijke klanten staan. Naar analogie van andere, soortgelijke concepten bij Ikea in Zweden, zijn we bij de winkel in Hasselt gaan aankloppen om ons daar te kunnen vestigen. Ze zijn meteen op de kar gesprongen.”

Atrado Hasselt IkeaConcreet zullen de Project Managers van Atrado hun intrek nemen in het Business-gedeelte van de gloednieuwe showroom. Uiteraard zorgt een afgescheiden hoekje voor de nodige privacy, maar anderzijds is er toch voldoende contact met de passerende klanten van Ikea.

“Een win-winsituatie," aldus Vanluyten. "De vraag van de Zweedse meubelgigant was om bezoekers die hun kantoor willen inrichten in Ikea-stijl, ter plaatse een idee te geven van een praktijkgerichte invulling. Die meubels staan daar anders toch maar te staan... Nu is er een live-demonstratierumte, zeg maar. Wij kunnen naar hartenlust alle kantoormeubilair uitproberen, zodat elke medewerker een plekje heeft dat ergonomisch aan zijn persoonlijke behoeften voldoet. In het thuisland van Ikea lopen er al gelijkaardige pilootprojecten. Met succes. Tegelijk kunnen de zakelijke klanten Atrado aanspreken voor informatie rond onze dienstverlening, met name vertalingen, communicatie en online marketing. Die combinatie maakt het voor alle partijen interessant om dit proefproject voor het eerst in België op te starten."

Enkel het adres van Atrado zal veranderen, alle andere contactgegevens blijven dezelfde.