Nieuws Limburg Vestio vindt goede kadans

Vestio vindt goede kadans

Vestio vindt goede kadans

Projectontwikkelaar en immokantoor Vestio uit Hasselt is sinds het uitbreken van de coronacrisis met zowat 25 procent gegroeid. Door de toegenomen behoefte aan grondgebonden woningen is de rotatiesnelheid van de projecten flink verhoogd. Vestio heeft de afgelopen maanden 8 extra mensen aangeworven en een bijkomend kantoor geopend om de nieuwe medewerkers een plaatsje te geven.

“Door Covid-19 is de vraag naar woningen met een eigen tuin het afgelopen jaar sterk toegenomen”, zegt Stefan Vangronsveld (foto onder), die samen met Ed Somers Vestio runt. “Niet alleen voor kopers, maar ook in de verhuurmarkt is dit type van woningen populair. Via Investio, onze bedrijfspoot die investeerders adviseert en begeleidt, hebben we het afgelopen jaar sterker ingezet op dit marktsegment. Daarnaast blijft beleggen in appartementen in de centra, nog steeds in stijgende lijn.”

Dat alles maakt dat Vestio de afgelopen maanden sterk is gegroeid. Het team van Somers & Vangronsveld telt nu 35 medewerkers. Om hen allemaal comfortabel te huisvesten, was Vestio genoodzaakt bijkomende kantoorruimte te zoeken.

“In residentie Eenhoorn, vlak naast ons hoofdkantoor, hebben we een nieuwe locatie gevonden”, stelt Ed Somers. “Vorige maand is een team naar ginds verhuisd. Er is plaats voor een 10-tal mensen. Mogelijk moeten we weldra opnieuw op zoek naar extra ruimte, want door de aanhoudende lage rente en de specifieke btw-verlaging naar 6% blijven we de handen meer dan vol hebben…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.