Mooze Bilzen

Vetjes aftrainen op hamburger hill

Vlak boven het nagelnieuwe oogcentrum in Bilzen, werd zopas de negende vestiging van Mooze Lifestyle Club plechtig geopend. Het gaat om een oppervlakte van maar liefst 1.000 m2. Zaakvoerder Rob Simons en clubverantwoordelijke Christophe Van Garsse (de ex-tennisprof) mikken op 1.000 leden.

Vlakbij de KFC, McDonalds en Burger King van Bilzen opende eerder deze week het oogcentrum en de oogkliniek Zie en ZieZonder (lees artikel hier). Op de bovenverdieping van het nieuwe complex kunnen de vetjes van de Bilzerse 'hamburger hill' er opnieuw worden afgetraind in de Mooze Lifestyle Club.

"Het is al onze negende vestiging", zegt zaakvoerder Rob Simons. "We zijn er heel fier op. Het gaat om een grote oppervlakte van 1.000 m2, die dankzij de grote glaspartijen baadt in daglicht en veel zicht op de groene omgeving biedt." Naast het traditionele sportaanbod is er ook een ruime wellnesszone in de nieuwe club, die zal worden geleid door voormalig tennisspeler Christophe van Garsse. Hij zal een team van gediplomeerde coaches aansturen om de leden te begeleiden.

"We mikken op een duizendtal leden voor Mooze Bilzen", vertelt Rob Simons. "Ze kunnen van 's morgens 6 uur tot middernacht bij ons terecht, en dat 7 op 7."

De nieuwe vestiging is niet het eindstation voor Mooze. De komende 16 maanden staan er nog 5 openingen op de agenda, meer bepaald in Antwerpen (sept. '24), Mechelen (dec. '24), Turnhout (jan. '25), Olen (apr. '25) en Gent (sept. '25).