Nieuws Limburg Vicky Thoelen wordt COO van Kachet

Vicky Thoelen wordt COO van Kachet

Vicky Thoelen wordt COO van Kachet

Vicky Thoelen, al 21 jaar één van de drijvende krachten achter het eventbureau Cocomo, gaat een nieuwe uitdaging aan. Ze wordt COO van Kachet, de cateringgroep van Nele Gommers, die eventlocaties uitbaat als Tiendschuur Herkenrode, Hangar 58 en Goed van Gothem.

Vicky Thoelen is gepokt en gemazeld in de eventwereld. Samen met CEO Lut Wyers heeft ze bij Cocomo als Managing Director jarenlang spraakmakende events en veranderingstrajecten op poten gezet. “Een parcours waar ik met trots op terugblik” zegt ze. “Samen met klanten en leveranciers schreef ik in al die jaren bijzonder mooie verhalen met boeiende personages, knappe locaties en sterke events.”

Maar 2020 was een bijzonder jaar, dat door de coronacrisis heel zwaar op de eventsector heeft ingehakt. “Ook bij Cocomo, waar desondanks de toekomst wordt verzekerd door het hele team van gedreven, creatieve, ondernemende Coco’s, die hun klanten met veel zorg en enthousiasme zullen blijven bijstaan en instaan voor de kwaliteit van topevents.”

Maar persoonlijk gaat Vicky Thoelen een andere weg inslaan. “Vanaf vandaag (maandag) zal ik als Chief Operating Officer meeschrijven aan de toekomst van Kachet”, vertelt ze. “Een snelgroeiend Limburgs bedrijf met unieke eventlocaties. Ondanks dat ook hier de coronacrisis roet in het eten gooit, zijn er toch bijzonder mooie perspectieven. We kijken er met het hele team enorm naar uit om hier snel van ons te laten horen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.