Nieuws Limburg Vier kanshebbers voor JCI Award Limburg

Vier kanshebbers voor JCI Award Limburg

Vier kanshebbers voor JCI Award Limburg

Wint een zorginnovator, een IT-platformbouwer, een ecologische koeltechnieker of een innovatieve woningbouwer de Award Limburgse Jonge ondernemer? JCI Limburg heeft de 4 genomineerden voor de Award Limburgse Jonge Ondernemer 2019 bekend gemaakt tijdens het lanceringsevent bij de vorige winnaar: Macobo Engineering in Tessenderlo.

Op 20 maart 2019 wordt tijdens een eindshow in CC Hasselt de winnaar gekozen uit deze vier genomineerden:

Jochem Martens, Curaedis Group: 
Jochem Martens is actief als vennoot-zaakvoerder van Curaedis Group, een holding die in de provincies Limburg en Antwerpen diverse activiteiten ontplooit op het gebied van thuiszorg en thuisverpleging. In de zomer van 2018 finaliseerde hij de onderhandelingen die hebben geleid tot een joint venture met Vebego, een Nederlandse multinational.
Jochem Martens is ook actief als legal counsel sports law voor KRC Genk en als counsel voor de groep d’Entrecôte. Tot slot bekleedt hij diverse mandaten als voorzitter van Unizo Genk, echtgenoot van Tylwyth en vader van Ravel.

Maarten Onckelinx, VOS Technics:
Als kind was Maarten Onckelinx al gefascineerd door techniek en de natuur. Na zijn studies elektromechanica startte hij als service technieker bij VOS Technics. Maarten groeide door tot service- en technical manager en nam in 2013 samen met zijn broer Kristof VOS Technics van zijn ouders over. Onder impuls van de broers verruimde het 25-koppige team zijn focus van koelinstallaties voor het bewaren van appels en peren naar installaties met natuurlijke koudemiddelen voor uiteenlopende industrieën, gaande van brouwerijen en opslagdepots van warenhuisketens tot autotestbanen.

Filip Timmermans, Skillpod:
Filip Timmermans, industrieel ingenieur van opleiding, gehuwd met Sofie Verspreet en vader van 3 zonen, werkte gedurende enkele jaren als intrapreneur en entrepreneur in verschillende internationale organisaties. De drang naar het ondernemerschap zat er al van jonge leeftijd in. 5 jaar geleden zette hij samen met jurist Jan vrijs en een investeerder Raymond Cretskens de stap om een nieuw en ambitieus productiebedrijf op poten te zetten: Skilpod. Skilpod is een modulaire houtbouwer die zich heeft gespecialiseerd in de productie van woningen voor 1 en 2 persoonshuishoudens. Dit doen zij in een semi-geautomatiseerde fabrieksomgeving.

Dimitri Vandormael, Hyperlane:
Dimitri Vandormael studeerde af als handelsingenieur en bracht de eerste 6 jaar van zijn carrière door in de bancaire sector. Begin 2016 trad hij toe tot Maecenas Group, een ICT-bedrijf dat innovatieve technologische concepten bedenkt, uitbouwt en opschaalt. Dimitri is momenteel co-founder & CEO van Hyperlane. Hij is tevens een gepassioneerd triatleet en investeerder in Hiddit Nutrition, een e-commerce bedrijf dat voedingssupplementen produceert voor triatleten. Hyperlane is een cloud-platform voor digitale agentschappen en reclamebureaus die websites ontwerpen en ontwikkelen. Eén jaar na de oprichting werden er reeds klanten aangetrokken van over de hele wereld. In 2019 opent een vestiging in de VS.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.